Notícies

novembre 05, 2020
LICITACIÓ DELS SERVEIS D’ACOMPANYAMENT I ELABORACIÓ DEL PLA D’IGUALTAT DEL COLPIS
Fins al 15 de novembre

És per això, que el Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya convida a professionals i empreses a presentar propostes per a fer l’acompanyament i elaboració del Pla d’Igualtat d’aquest Col·legi professional.

 

Podeu trobar els criteris d’adjudicació i la seva ponderació en aquest enllaç i també al document annexat en aquesta informació. És necessari que s’acrediti formació i/o experiència en la realització de Plans d’Igualtat.

 

Les propostes hauran d’exposar la metodologia de treball que segueixen, les persones que ho durien a terme (amb el seu CV), el calendari del projecte i el seu pressupost. És important que aquest projecte inclogui les recents modificacions legislatives dels anys 2019 i 2020. El pressupost no podrà sobrepassar els 3.000 € bruts i, pel que fa al calendari, es valorarà positivament que el Pla estigui acabat el mes d’abril de 2021, al menys la Fase de Diagnòstic i el document explicatiu i detallat amb el Pla d’Igualtat a implantar. Qui executi l’encàrrec comptarà amb la col·laboració del personal del COLPIS.

 

Les propostes rebudes seran avaluades per una comissió paritària formada pel Degà, la secretària, el tresorer, la comissionada de gènere, per part de la Junta del COLPIS, el director-gerent i una persona experta en Igualtat a proposta de la Comissió de Gènere.

 

S’admetran candidatures fins al dia 15 de novembre. Les propostes, en format lliure, s’hauran d’enviar a gerencia@colpis.cat. 

 

Si necessiteu més informació o teniu dubtes, podeu contactar amb nosaltres al 93 241 41 22. 

Share This