Notícies

setembre 22, 2019
MAREMAR DE DAGOLL DAGOM, EL NOVEMBRE A BARCELONA
Els membres del Colpis tenen un 20% de descompte en les entrades

A partir del 8 de novembre, la companyia Dagoll Dagom tornarà a ser al Teatre Poliorama amb l’espectacle MareMar, una metàfora sobre la vida explicada com un viatge a través del mar. Els col·legiats i col·legiades gaudiran d’un descompte especial del 20% en la compra de les entrades del mes de novembre.
 
L’espectacle recrea la història de Pèricles, príncep de Tir, que es veu obligat a fugir del seu poble i d’altres indrets de la costa del Mediterrani perseguit pel governador d’Antíoc. Durant les seves aventures Pèricles s’enamora de Thaïsa amb qui tindrà una filla, Marina. En el viatge de tornada a Tir, el vaixell en què viatja la parella naufraga. Thaïsa és donada per morta i Pèricles, desesperat, deixa Marina a Tarsus perquè la cuidin Cleó i Dionisa.
 
La història de Pèricles, original de William Shakespeare, és un cant a l’amor familiar i a la reunificació dels membres dispersats d’una família que lluita pel seu retrobament. Dagoll Dagom adapta aquest text èpic sense oblidar les històries que no s’expliquen dels refugiats dels nostres dies.

Descomptes per als col·legiats/des:
Per a gaudir del descompte, els membres del Colpis poden utilitzar el codi exclusiu MAREMAR20 que s’hauria d’aplicar a l’hora de fer la compra de les entrades a través de la pàgina web del Teatre Poliorama. La promoció només és vàlida per a les entrades del mes de novembre.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ

Share This