Notícies

octubre 02, 2019
MÀSTER EN MÀRKETING POLÍTIC. ESTRATÈGIES I COMUNICACIÓ POLÍTICA
Sessió informativa, el 9 d’octubre al Colpis

El Màster de Màrqueting Polític està destinat a formar futurs professionals de la consultoria i la comunicació política, oferint una formació específica en màrketing i comunicació política a llicenciats en diferents carreres universitàries que estiguin relacionades, directa o indirectament, amb aquest camp, com són les ciències polítiques, la sociologia, les ciències de la comunicació, les ciències socials o el dret.

Docència presencial: del 25 d’octubre de 2019 al 26 d’octubre de 2020


Durada total del curs: d’octubre de 2019 al juliol de 2021

Horari: Dijous i divendres: 15.30 a 19.30 hores. Dissabte: 10 a 14 hores

Preinscripció en línia: Del 21 de maig al 10 d’octubre de 2019 des d’aquest enllaç

Període de formalització de matrícula: del 6 de setembre al 26 d’octubre de 2019

L’Institut de Ciències Polítiques i Socials (ICPS), adscrit a la Universitat Autònoma de Barcelona, coordina i gestiona el Màster en Màrketing Polític.

Les classes s’impartiran a la seu de l’ICPS a Barcelona: c. Mallorca, 244 pral.

Es realitzaran pràctiques en gabinets de comunicació, partits polítics, institucions, empreses de comunicació i d’opinió, associacions i entitats amb departament de comunicació i assessoria.

CONDICIONS ESPECIALS PER ALS COL·LEGIATS/DES
L’ICPS ofereix als membres del Colpis tres beques d’un import màxim de 400 euros cadascuna en l’import de la matrícula (d’un cost total de 6.000 euros). Els descomptes s’atorgaran per rigorós ordre de preinscripció al Màster.


Sessió informativa al Colpis

La sessió informativa presencial tindrà lloc el dimecres 9 d’octubre a les 18h, a la seu del Colpis. Cal confirmar l’assistència a través d’aquest formulari.

ENLLAÇ D’INTERÈS

MÉS INFORMACIÓ I INSCRIPCIONS

Share This