ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COLPIS I L'ACCIEP COL·LABORARAN PER LA REGENERACIÓ DEL PRESTIGI DE L'ACTIVITAT POLÍTICA

El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i l'Associació Catalana de Comunicació, Investigació i Estratègia Polítiques (ACCIEP) hem signat un conveni de col·laboració per a ajudar, de manera conjunta, a regenerar el prestigi de l'activitat política.
EL COLPIS I L'ACCIEP COL·LABORARAN PER LA REGENERACIÓ DEL PRESTIGI DE L'ACTIVITAT POLÍTICA
Agustí de Uribe i Anna Parés, durant al signatura

L'ACCIEP és una associació sense afany de lucre dirigida i oberta a tots aquells professionals que es dediquen a la comunicació i a l'estratègia polítiques. La seva finalitat és prestigiar l'activitat política tot potenciant una comunicació ètica, rigorosa i de qualitat entre els actors polítics i la ciutadania.

 

El Col·legi s'hi ha volgut sumar a aquesta tasca i, gràcies a aquest conveni, signat entre la degana del Col·legi, Anna Parés, i el president d'ACCIEP, Agustí de Uribe-Salazar, col·laborarà amb totes aquelles activitats i actuacions socials que l'ACCIEP posi en marxa per ajudar a regenerar el prestigi de l'activitat política, així com també ambdues entitats impulsaran accions conjuntes.

 

L'ACCIEP ofereix a totes les persones col·legiades formació en temàtiques específiques sobre la comunicació i les estratègies polítiques, així com descomptes i gratuïtat en l'entrada a les jornades informatives i seminaris que aquesta associació realitza.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web