ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

MANIFEST DE LA INTERCOL·LEGIAL EN DEFENSA DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS

L'Associació Intercol·legial de Col·legis Professionals de Catalunya, que agrupa més de 90 Col·legis i més de 150.000 col·legiats, entre ells el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, va commemorar el seu primer aniversari amb un Manifest en defensa dels Col·legis Professionals.
MANIFEST DE LA INTERCOL·LEGIAL EN DEFENSA DELS COL·LEGIS PROFESSIONALS
Pedro L. Yúfera i Miquel Roca, durant l'acte

L'acte de commemoració i la lectura del manifest va tenir lloc el passat 14 de juny al Saló BizBarcelona, amb la presència de presidents, degans i representats de diferents Col·legis que van fer balanç d'aquest primer any de la Intercol·legial i van reivindicar el paper fonamental que desenvolupen les entitats col·legials.

El manifest recull set aspectes claus de la tasca dels Col·legis, com són la gestió de la transparència, l'eficàcia i l'eficiència dels professionals col·legiats, el foment de l'ocupació i l'emprenedoria, l'expressió de la vitalitat i el teixit social català i l'impuls de la professionalitat i la qualitat, entre d'altres.

El polític i advocat català Miquel Roca i Junyent, qui va oferir una conferència durant l'acte, va ressaltar el paper dels Col·legis com a veu de la societat civil a la qual cal escoltar especialment en aquests moments. Per la seva banda, el president de la Intercol·legial, Pedro L. Yúfera, va assegurar que 'els Col·legis professionals són més necessaris que mai per la seva funció d'interès públic'.

L'Associació Intercol·legial va néixer fa ara un any amb la voluntat de reforçar la projecció social dels Col·legis professionals, impulsar iniciatives d'interès comú i actuar com a interlocutora amb les Administracions, així com estudiar qüestions que afectin el col·lectiu.

 

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web