ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ÈXIT D'ASSISTÈNCIA A LES CONFERÈNCIES PROGRAMADES PEL COL·LEGI AL BIZBARCELONA

Les dues conferències programades pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya al saló BizBarcelona 2012 van gaudir d'una gran audiència, amb una assistència d'unes 500 persones.
ÈXIT D'ASSISTÈNCIA A LES CONFERÈNCIES PROGRAMADES PEL COL·LEGI AL BIZBARCELONA

Com cada any, el Col·legi va tenir una participació molt activa en el Saló BizBarcelona, amb l'organització de dues conferències i la col·laboració dels actes programats per l'Associació Intercol·legial.

 

Maria Lluisa Solé, professora del Departament d'Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona i docent del Col·legi va impartir la conferència 'Què cal conèixer del mercat abans d'obrir un negoci'. Per la seva banda, la sociòloga i fundadora de Xarxa Consultors va parlar sobre 'Com fer un estudi de mercat amb pocs recursos'. Ambdues conferències van tenir lloc el passat dijous 14 de juny.

 

Al llarg dels dos dies BizBarcelona va comptar amb més de 12.000 visitants i 85 expositors, va programar més de 160 ponències i taules rodones, van realitzar-se més de 900 sessions d'assessorament i més de 1.500 entrevistes entre emprenedors i inversors.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web