ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

ENTREGA DEL PREMI 'CITY TO CITY BARCELONA FAD AWARD 2012'

10 de juliol, a Barcelona El guanyador de l'edició d'enguany del City to City Barcelona Fad Award ha estat Rio de Janeiro, pel 'Programa de rehabilitació dels barris de faveles'. D'altra banda, la menció aquest 2012 ha estat per a la Comunitat Rural de Cinzana, per al projecte 'Collective Light for Rural Mali' i a Onagawa (Japó), pel projecte 'Container Temporary Housing'.
ENTREGA DEL PREMI 'CITY TO CITY BARCELONA FAD AWARD 2012'

El 9 de juliol tindrà lloc al FAD una conferència a càrrec de Sergio Magalhães, president de l'Institut d'Arquitectura de Brasil, i d'Andrea Cardoso, arquitecta, urbanista i gerent de projectes de la Secretaria Municipal d'Habitatges de Rio de Janeiro.

 

El lliurament del premi al guanyador d'aquesta edició serà el dia 10 de juliol, al Saló de Cent de l'Ajuntament de Barcelona, amb la ponència inaugural de Carlo Ratti, director del Senseable City Lab del MIT (Massachusetts Institute of Technology).

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web