ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

L'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT PASSA DEL PAPER AL DIGITAL

La revista del Col·legi, l'Àmbits de Política i Societat, es passa al digital. Han estat 16 anys d'edició impressa, amb 48 números publicats i ara l'Àmbits fa el salt del paper a la pantalla.
L'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT PASSA DEL PAPER AL DIGITAL

El nou Àmbits de Política i Societat mantindrà les seves seccions i sumarà un valor afegit: la participació dels lectors, ja que podreu comentar i difondre els seus continguts a les xarxes socials de les que formeu part. Es tractarà d'una revista amb articles de qualitat, participació i major visibilitat i accés.

Des del Col·legi estem treballant per fer realitat aquest projecte en els propers mesos. Un projecte que ens il·lusiona i pel qual volem comptar, com passava amb l'edició en paper, amb la col·laboració de tots els col·legiats i col·legiades en la creació de continguts.

L'esperit de l'Àmbits ha estat sempre el d'analitzar la realitat política i social per part de professionals de la ciència política i la sociologia, i també d'altres professionals del camp de les ciències socials, amb l'enfocament posat sobre temes que ens afecten com a individus i com a societat.  

Ara, com abans, amb la nostra revista volem contribuir com a sociòlegs i sociòlogues, politòlegs i politòlogues a posar fil a l'agulla, aprofundir i aportar una visió social sobre el món on vivim.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web