ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

L'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT PASSA DEL PAPER AL DIGITAL

Al gener de 2013 La versió digital de la revista Àmbits de Política i Societat, editada pel Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, veurà la llum el mes de gener de 2013, després de 16 anys i 48 números publicats en paper. Dedicarem el nostre primer número al Dret a decidir de Catalunya.
L'ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT PASSA DEL PAPER AL DIGITAL

El nou Àmbits de Política i Societat tindrà un format de bloc i mantindrà les seves seccions principals: la Pàgina d'Actualitat, el Monogràfic i l'Entrevista. També crearem noves seccions que anirem incorporant al llarg dels propers mesos.

La Pàgina d'Actualitat, tal i com passava en l'edició en paper, és l'espai dels nostres col·legiats i col·legiades, creat per a què ells puguin escriure sobre aquells temes que coneixen, dominen, hi treballen...

Ens fem preguntes, busquem respostes és el leitmotiv d'aquest projecte, que suma i segueix per oferir nous continguts, sempre des del rigor, la professionalitat i la inquietud per saber que ens caracteritza com a politòlegs i sociòlegs.


Un nou espai, per arribar més lluny

Un dels avantatges de l'on-line és que permet una major difusió dels continguts que el paper. Així, tots els articles es podran comentar i difondre a través de les xarxes socials. 

L'esperit de l'Àmbits ha estat sempre el d'analitzar la realitat política i social per part de professionals de la ciència política i la sociologia, i també d'altres professionals del camp de les ciències socials, amb l'enfocament posat en temes de màxima actualitat i amb la voluntat de contribuir com a sociòlegs i sociòlogues, politòlegs i politòlogues a posar fil a l'agulla, aprofundir i aportar una visió sociològica i politològica sobre el món on vivim, a l'hora que donem a conèixer la nostra professió a la societat.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web