ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

MÀSTER EN INTEGRACIÓ DE LA IMMIGRACIÓ: DRETS, GESTIÓ I ASSESSORAMENT

Amb descompte per als col·legiats L'Institut de Dret Públic, la Universitat de Barcelona i l'Escola de Postgrau de la Facultat de Dret d'aquesta universitat presenten el Màster en Integració de la Immigració: drets, gestió i assessorament. Els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya tenen un 5% de descompte en l'import de la matrícula.
MÀSTER EN INTEGRACIÓ DE LA IMMIGRACIÓ: DRETS, GESTIÓ I ASSESSORAMENT

Aquest Màster oferirà una formació teòrico-pràctica sobre el fenomen de la immigració, la integració i la diversitat en la Unió Europea, amb una atenció especial a les particularitats de la realitat migratòria a Espanya i a Catalunya.

 

L'objectiu principal és complementar la formació dels professionals amb els coneixements, competències i habilitats específiques, imprescindibles en la seva pràctica laboral diària.


El dia 30 de setembre finalitza el termini de matriculació. Els membres del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya teniu un 5% de descompte en l'import de la matrícula.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web