ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ESTIGUES AL DIA DE LES OFERTES LABORALS DE LA BORSA DE TREBALL DEL COL·LEGI A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB

Totes les ofertes laborals que publiquem al Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya es poden consultar fàcilment des de la pàgina web del Col·legi, a l'espai Borsa de Treball que trobareu a la Home.
ESTIGUES AL DIA DE LES OFERTES LABORALS DE LA BORSA DE TREBALL DEL COL·LEGI A TRAVÉS DE LA PÀGINA WEB

Per estar al dia de les ofertes laborals publicades a la Borsa de Treball del Col·legi només cal que entreu a la nostra pàgina web www.colpis.cat i aneu a la secció Borsa de Treball que trobareu a la Home. També disposeu d'un resum de totes les ofertes publicades al llarg d'una setmana a l'Infocolpis de cada dimecres. Per consultar les ofertes caldrà que us identifiqueu com a col·legiats i col·legiades.


COM ENVIAR EL CURRÍCULUM?

Podreu enviar el vostre currículum des de l'espai privat que teniu al web. En el cas de les ofertes públiques trobareu sempre l'enllaç a la convocatòria, tant en l'apartat d'observacions com quan feu click sobre el botó de 'Inscriure'm en aquesta oferta'. El mateix passa amb aquelles altres ofertes que demanen un model de currículum o de carta de presentació específics.

 

Al Col·legi atendrem qualsevol dubte que us surgeixi sobre la Borsa. No dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres sempre que ho necessiteu!

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web