ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

X CONCURS STUDENT D'ESTADÍSTICA APLICADA

Universitat Autònoma de Barcelona - IDESCAT El Concurs Student d'Estadística Aplicada l'organitza anualment el Servei d'Estadística de la Universitat Autònoma de Barcelona amb la col·laboració de l'Idescat. L'objectiu del concurs és potenciar l'interès i l'esperit de recerca entre els universitaris de l'Estat espanyol en l'àmbit de l'estadística.
X CONCURS STUDENT D'ESTADÍSTICA APLICADA

Aquest concurs es recull sistemàticament en el conjunt d'accions formatives i divulgatives que promou l'Idescat des de l'any 2003 i constitueix la principal actuació de foment a la recerca adreçada als futurs professionals o usuaris de l'estadística pública.

Enguany el concurs compta amb tres premis: Premi Idescat al millor treball, Premi Almirall al millor treball de bioestadística i Premi SEA al treball més original. La data límit per enviar els treballs és el 12 de setembre. El Jurat està format per membres del Servei d'Estadística de la UAB i de l'Idescat, entre d'altres. El lliurament de premis serà el 5 d'octubre del 2012, emmarcat dins el Dia de l'Estadística a Catalunya.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web