ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

FORMACIÓ DE POSTGRAU A LA UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA

Descompte en la matrícula per als col·legiats Ja s'ha obert el període de matriculació de la Formació de Postgrau 2012-2013 de la UOC. Una oferta de programes on-line que contempla màsters, postgraus i especialitzacions.
FORMACIÓ DE POSTGRAU A LA UNIVERSITAT OBERTA DE CATALUNYA

Gràcies al conveni de col·laboració subscrit entre aquesta universitat i el Col·legi, totes les persones col·legiades gaudiu d'un descompte del 10% en el preu de la primera matrícula (excepte en màsters universitaris).

 

D'altra banda, també teniu a la vostra disposició un servei d'assessorament personalitzat, per tal d'ajudar-vos a decidir quina formació respon millor a les vostres necessitats professionals. Podeu enviar les vostres consultes individuals sobre el contingut dels cursos i el procediment de matriculació a l' adreça electrònica ofertacorporativa@uoc.edu.

 

Per tal de tenir accés al 10% de descompte, és necessari que us identifiqueu com a membres del Col·legi, proporcionant el vostre número de col·legiat/da.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web