ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

COL·LEGIA'T I GUADIRÀS DE DESCOMPTES TAMBÉ EN FORMACIÓ EXTERNA

Gràcies a diversos convenis entre el Col·legi i diferents entitats i universitats les persones col·legiades gaudeixen de descomptes en la matrícula a cursos, màsters i postgraus.
COL·LEGIA'T I GUADIRÀS DE DESCOMPTES TAMBÉ EN FORMACIÓ EXTERNA

Al Col·legi sabem que la formació és molt important per als professionals, és per això que, a banda de proporcionar una oferta formativa pròpia, també treballem per tal que els col·legiats i col·legiades tinguin accés a la formació externa amb condicions avantatjoses.


Un exemple d'això són els convenis amb l'Institut d'Educació Contínua (IDEC-UPF) i amb la Universitat Oberta de Catalunya, on les persones col·legiades tenen un 10% de descompte en la matrícula de part de la seva oferta formativa.


Puntualment també establim acords amb altres centres com és el cas actual de L'Institut de Dret Públic i l'Escola de Postgrau de la Facultat de Dret de Universitat de Barcelona, els qui ofereixen un 5% de descompte als nostres col·legiats en el Màster en integració de la immigració: drets, gestió i assessorament.


Anteriorment hem gestionat descomptes amb el seminari 'La comunicació que canvia i ens canvia', d'Estratègies de Qualitat Urbana SL, o el curs d'especialització 'Com fer una enquesta i analitzar els resultats', de la Fundació Universitat de Girona, entre d'altres.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web