ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

16è FÒRUM FEDAIA CONTRA LA POBRESA INFANTIL

18 i 19 d'octubre, a Barcelona Sota el lema 'Combatre la pobresa infantil és feina de tots!', la Federació d’Entitats d’Atenció i d’Educació a la Infància i l’Adolescència, FEDAIA, celebrarà el 16è Fòrum FEDAIA els propers 18 i 19 d’octubre, a l’Auditori del CaixaForum de Barcelona.
16è FÒRUM FEDAIA CONTRA LA POBRESA INFANTIL

Des de fa més de dos anys la FEDAIA està impulsant la campanya 'Que els infants no paguin la crisi: combatre la pobresa infantil és feina de tots', que proposa convertir el benestar dels infants en un eix vertebrador de les polítiques públiques.

 

Durant el Fòrum es presentarà 'l'Informe FEDAIA: pobresa infantil a Catalunya', a càrrec de la directora de l'entitat, Sònia Martínez. Experts i expertes en camps com la ciència política, les ciències econòmiques i empresarials, la psicologia, les ciències de la informació i l'educació exposaran en diverses ponències l'estat actual de la pobresa infantil i els reptes que se'ns plantegen per a combatre-la.

 

Us podeu inscriure al Fòrum fins el proper 11 d'octubre.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web