ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

XERRADA: 'COM FER UN ESTUDI DE MERCAT AMB POCS RECURSOS'

Amb Alumni UB, el 23 d'octubre El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya organitza, juntament amb la xarxa Alumni de la Universitat de Barcelona, la xerrada 'Com fer un estudi de mercats amb pocs recursos', que tindrà lloc el proper 23 d'octubre i és gratuïta.
XERRADA: 'COM FER UN ESTUDI DE MERCAT AMB POCS RECURSOS'

La xerrada, que anirà a càrrec de la sociòloga Claudia Vallvé, consultora de la Xarxa Consultors i membre del Col·legi, donarà consells pràctics sobre com abordar un estudi de mercat i com gestionar la informació obtinguda perquè sigui útil per a l’empresa.


La importància de l'estudi de mercat
Emprendre un projecte empresarial requereix un coneixement previ del producte o servei que es vol oferir, de l’entorn i el sector en què es desenvoluparà, i d’altres factors que ajuden a identificar possibles riscos abans d’iniciar l’activitat.

Els estudis de mercat faciliten aquesta informació i permeten prendre decisions a curt i a llarg termini, però els recursos de què disposen les persones emprenedores abans d’iniciar els projectes són limitats i sovint dificulten la contractació de les empreses que duen a terme aquests anàlisis.

La xerrada es durà a terme a la seu d'Alumni UB, el proper 23 d'octubre, a les 19 hores. L'entrada lliure és lliure però l'aforament és limitat. Les places es reservaran per rigorós ordre d’inscripció.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web