ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

REPORTATGE SOBRE LES ELECCIONS CATALANES

La XTVL entrevista a Anna Parés La Xarxa de Televisions Locals de Catalunya va entrevistar la degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, Anna Parés, amb motiu del reportatge que sobre les properes eleccions catalanes han realitzat.
REPORTATGE SOBRE LES ELECCIONS CATALANES
Anna Parés, durant l'entrevista

El reportatge de Marc Codolà per a la Xarxa de Televisions Locals de Catalunya fa un balanç del que ha estat el camí des del nomenament d'Artur Mas com a president de la Generalitat de Catalunya fins a la convocatòria de les pròximes eleccions al Parlament, el 25 de novembre.


Per a l'elaboració d'aquest reportatge la Xarxa ha volgut comptar amb l'opinió de la degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, Anna Parés, qui durant l'entrevista va respondre preguntes sobre el moviment independentista català, l'avançament de les eleccions, la possible celebració d'un referèndum sobiranista i sobre una hipotètica fractura social a Catalunya per la qüestió nacional, entre d'altres qüestions.


Segons la degana del Col·legi tot i que el referèndum no sigui legal 'la societat civil i els polítics catalans hauran de fer esforços perquè els sigui reconegut el resultat de la consulta'.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web