ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

OBERTURA 5a EDICIÓ DEL MÀSTER INTERUNIVERSITARI EN JOVENTUT I SOCIETAT

5 i 6 d'octubre, a Girona El Màster Interuniversitari Joventut i Societat (MIJS) enceta la nova edició 2012-2013 amb tot un seguit d'activitats obertes al públic.
OBERTURA 5a EDICIÓ DEL MÀSTER INTERUNIVERSITARI EN JOVENTUT I SOCIETAT

La conferència d'obertura serà “Esport i joventut: de la mobilització al gaudi”, a càrrec del Dr. Conrad Vilanou, catedràtic d’Història de l’Educació de la Universitat de Barcelona. D'altra banda, per al dia 6 hi ha programades dues sessions: “La formació dels joves a través de l’esport. L’experiència de La Masia”, a càrrec de Carles Folguera, director de La Masia del Futbol Club Barcelona i “Antropologia de l’esport i skateboarding: el cas de Barcelona”, a càrrec del Dr. Xavier Camino, professor de l’Escola Superior de Disseny i Enginyeria de Barcelona Elisava.

 

L'objectiu d'aquest Màster és consolidar una oferta formativa permanent en l’àmbit de la recerca, la intervenció i les polítiques públiques en joventut. Està organitzat per la Universitat de Girona, la Universitat Autònoma de Barcelona, la Universitat de Barcelona, la Universitat de Lleida, la Universitat Pompeu Fabra i la Universitat Rovira i Virgili.

 

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web