ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

FUTUR VIABLE? CICLE DE CONFERÈNCIES I DEBATS D’ECONOMIA, SOCIETAT I MEDI AMBIENT

Fundació Fòrum Ambiental L'amenaça de recessió, els canvis en els ‘equilibris’ econòmics a escala planetària, les desigualtats socials creixents, plantegen la necessitat d’una reflexió de fons sobre les alternatives al model social i econòmic, als valors i estils de vida. La Fundació Fòrum Ambiental inicia la segona edició del Cicle de Debats d'Economia, Societat i Medi Ambient amb la voluntat d'oferir aquesta reflexió.
FUTUR VIABLE? CICLE DE CONFERÈNCIES I DEBATS D’ECONOMIA, SOCIETAT I MEDI AMBIENT

Per això es debatrà sobre la qüestió ambiental, sobre recessió i decreixement i sobre deslocalització i relocalització, entre d'altres temes. I ho faran amb experts com Domingo Jiménez, ex director de l'Agència Europea de Medi Ambient; amb Joaquín Nieto, director de l'Oficina Internacional del Treball a Espanya; Carlos Taibo, escriptor i professor de Ciència Política a la Universitat Autònoma de Madrid i Arcadi Oliveres, professor del Departament d’Economia Aplicada de la UAB i President de Justícia i Pau, entre molts altres.

El proper dimarts 16 d'octubre se celebrarà la inauguració del cicle, que finalitzarà el juny de 2013. Tots els debats tindran lloc a l'Auditori CX La Pedrera.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web