ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CICLE 'INTERNATIONAL SOCIOLOGICAL DEBATES SEMINAR AT THE UNIVERSITY OF BARCELONA'

El seminari “International Sociological Debates Seminar at the University of Barcelona (ISDUB)” vol afavorir el debat científic internacional entre científics socials, des de la perspectiva de la sociologia com a disciplina fonamental per a comprendre els problemes i contribuir a la resolució dels conflictes de la nostra societat. El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya col·labora en la difusió d'aquest seminari.
CICLE 'INTERNATIONAL SOCIOLOGICAL DEBATES SEMINAR AT THE UNIVERSITY OF BARCELONA'

L’ ISDUB està pensat com un espai de reflexió i debat a partir dels treballs de recerca que presentaran sis destacats investigadors de prestigi internacional, en el context de projectes i línies de recerca en les que cooperen amb els sis grups de recerca de la UB que organitzen aquesta iniciativa i que són el de Benestar, Comunitat i Control Social (COPOLIS), Centre d’Estudis sobre Cultura, Política i Societat (CECUPS), Grup d’Estudis sobre Poder i Privilegi (GEPP), Grup de Gènere, Identitat i Societat (GIS), Grup de Creativitat, Innovació i Transformació Urbana (CRIT) i el Grup de Territori, Població i Ciutadania.


La inauguració del seminari tindrà lloc el proper dimarts 16 d'octubre, amb la conferència de la professora Flavia Martinelli 'The restructuring of social services in Europe and its impact on social and territorial cohesion and governance'.


Aquestes seran la resta de sessions, que tindran lloc sis dimecres a la tarda, de 16 a 19 hores, fins el mes de maig de 2013:

· Sessió 2. Dimecres 28/11/2012: Professor Pierre-Michel Menger 'Talent and creative work. Ability distribution and reward inequalities', Centre National de la
Recherche Scientifique / Ecole des Hautes Etudes en Sciences Sociales (París).

· Sessió 3. Dimecres 19 de desembre de 2012: Professor Loïc Wacquant 'Urban marginality and the penal state'.

· Sessió 4. Dijous 7 de març de 2013, 16h: Professor Michael Burawoy ‘New social theory for new social movements’,
University of California, Berkeley i president de la ISA (Associació Internacional de Sociologia); amb la presentació de la Dra. Marta Soler Gallart.

· Sessió 5. Dimecres 17 d’abril de 2013: Dra. Sonia Arbaci '(Ethnic) Residential Segregation in European Cities: Are Welfare Regimes Making a Difference?', lecturer in Spatial Planning a la Bartlett School of Planning de la University College London (UCL).

·Sessió 6. Dimecres 15 Maig de 2013: Professor John Mohr, University of California (Santa Barbara), 'Systems of meaning and systems of action'.


Podreu seguir totes aquestes conferències a través del compte de Twitter del Col·legi, @ColpisCat, amb l'etiqueta #ISDUB

 

FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web