ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ASSISTIM A LA INAUGURACIÓ DEL CICLE 'ISDUB' DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

El Col·legi va ser present a la inauguració del cicle 'International Sociological Debates Seminar at the University of Barcelona (ISDUB)', organitzat per diversos grups de recerca de la Universitat de Barcelona.
ASSISTIM A LA INAUGURACIÓ DEL CICLE 'ISDUB' DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

Flavia Martinelli, doctora en planificació urbana i regional per la Universitat Berkeley va obrir aquest cicle amb una conferència on va parlar sobre la reestructuració dels serveis públics a Europa.

 

Per la seva banda, la degana del Col·legi, Anna Parés, va voler transmetre un missatge d'ànims als estudiants presents a l'acte, emfatitzant el fet que ells serien els responsables de la Sociologia dels propers 30 anys.

Properes sessions
Durant el curs 2012-2013, es faran fins a cinc sessions més, que tindran com a ponents Pierre-Michel Menger, del Centre Nacional de la Recerca Científica – Escola d’Estudis Superiors en Ciències Socials de París (CNRS-EHESS); Loïc Wacquant, de la Universitat de Califòrnia, Berkeley; Erik Olin Wright, president el 2012 de l’Associació Americana de Sociologia (ASA) i professor de la Universitat de Wisconsin-Madison; Sonia Arbaci, de la Bartlett School of Planning de la University College de Londres; i John Mohr, de la Universitat de Califòrnia, Santa Barbara. El treball creatiu en la societat actual, la marginació urbana i l’estat penal, o l’anàlisi d’exemples d’acció i transformació social són alguns dels conceptes que s’analitzaran al llarg del cicle.

 

Podreu seguir totes aquestes conferències a través del compte de Twitter del Col·legi, @ColpisCat, amb l'etiqueta #ISDUB


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web