ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI POSA EN MARXA LA FORMACIÓ A DISTÀNCIA

Matrícula oberta Aquest mes de novembre el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya oferirà el primer curs a distància en la seva oferta formativa. Es tracta del curs 'Recursos per a la internacionalització d'empreses i projectes', que s'impartirà de manera presencial i es podrà seguir simultàniament via streaming a través d'una plataforma virtual.
EL COL·LEGI POSA EN MARXA LA FORMACIÓ A DISTÀNCIA

Mitjançant aquesta plataforma, a la qual s'accedirà a través d'un enllaç electrònic, els alumnes podran seguir en tot moment el curs i obtenir tots els recursos que necessitin. Així, la plataforma consta de vídeo i àudio, per seguir en temps real la classe; de pissarra electrònica, on professor i alumnes podran fer anotacions, i de canals de xat, un de públic on fer preguntes i comentaris al professor, i un de privat, entre cada alumne i el docent. D'altra banda, els alumnes que estiguin presents a l'aula podran seguir els comentaris dels alumnes que segueixen el curs a distància.

Avançant en la formació a distància

D'aquesta manera el Col·legi vol donar resposta a una necessitat, oferint la possibilitat a aquelles persones que no puguin realitzar el curs de forma presencial a seguir-lo a distància, a través d'una tecnologia senzilla i obtenint el mateix rendiment que estant present a l'aula.

El curs

L'objectiu del curs 'Recursos per a la internacionalització d'empreses i projectes' és conèixer els elements bàsics que s’han de tenir en compte per assessorar i acompanyar a una empresa en el procés de la seva internacionalització. Alhora s’identificarà el perfil professional del tècnic/a de suport a la internacionalització i el valor afegit que aporten politòlegs i sociòlegs en aquest àmbit.

La data límit per inscriure's en aquest curs és el 20 de novembre.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web