ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

Xerrada: 'El paper de sociòlegs i politòlegs en la internacionalització d'empreses'

7 de novembre, al Col·legi La internacionalització d’empreses i projectes és un àmbit professional que en els darrers anys s’està consolidant com a sortida laboral per a diferents tipus de professionals. Politòlegs i sociòlegs tenen diverses competències que permeten intervenir en aquest camp i aportar valor afegit respecte a la d’altres professionals experts en comerç exterior. Per aquesta raó, el camp de la internacionalització esdevé un filó d’ocupació per a les nostres professions, tant en empreses com en institucions que participen i donen servei al teixit empresarial en aquesta matèria.
Xerrada: 'El paper de sociòlegs i politòlegs en la internacionalització d'empreses'

La xerrada que portarem a terme es centrarà en el perfil professional del tècnic de suport a la internacionalització, les sortides professionals actuals, i el paper específic que poden desenvolupar politòlegs i sociòlegs. També es facilitaran fonts d’informació per identificar institucions, empreses i d’altres organitzacions que donen suport i/o treballen en aquest àmbit.

La sessió anirà a càrrec de Marta Casanova, politòloga i consultora per als mercats europeus de la Unitat d'internacionalització empresarial d'ACC1Ó, Generalitat de Catalunya. Tindrà lloc el proper dimecres 7 de novembre, a les 19 hores, al Col·legi.

Confirmar assistència a activitats@colpis.cat

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web