ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

OBERTA LA III EDICIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Inscripcions fins l'11 de novembre El Servei d’Ocupació de Catalunya, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya i el Departament de Ciència Política i Dret Públic de la Universitat Autònoma de Barcelona presenten la tercera edició del Postgrau en Desenvolupament Econòmic Local, amb l'objectiu de promoure un conjunt de polítiques, mesures i accions que permetin reactivar l’economia i dinamitzar les societats locals mitjançant l’aprofitament dels recursos endògens dels territoris i la cooperació públic-privada.
OBERTA LA III EDICIÓ DEL POSTGRAU EN DESENVOLUPAMENT ECONÒMIC LOCAL

Aquest Postgrau pretén oferir una formació de tercer cicle que permeti al personal tècnic dels ens locals adquirir les competències necessàries per implementar programes i accions relacionades amb el desenvolupament local, amb una especial atenció a àmbits clau com són el foment de l’activitat productiva empresarial i el mercat de treball.


Requisits d'accés

El Postgrau s’adreça al personal tècnic de les entitats locals que treballen en l’àmbit de promoció econòmica i el desenvolupament local que tinguin interès en ampliar la seva formació en aquests àmbits. Seguint els criteris de selecció establerts en anteriors edicions, es donarà prioritat a aquells tècnics finançats pel SOC en el marc de les convocatòries de “Programes de Desenvolupament Local”, “Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local”, “Agents d’Ocupació i Desenvolupament Local”, “Treball als Barris” i “Treball a les 7 Comarques”.

Els aspirants a una de les places del Postgrau hauran de ser persones amb titulació universitària de grau mig i/o superior.

 

Inscripció i matrícula
Per poder accedir a una de les places del Postgrau, els interessats hauran de fer arribar abans de l'11 de novembre la fitxa de pre-inscripció. Una vegada finalitzat aquest termini, s'avaluaran les sol·licituds i es determinarà el llistat definitiu d’admessos entre el 12 i el 14 de novembre. Les persones admeses hauran de formalitzar la matrícula entre el 19 i el 23 de novembre.
El Servei d’Ocupació de Catalunya finança el cost total de la matrícula.

Calendari del Postgrau
Enguany les classes començaran el 29 de novembre i finalitzaran el 4 de juliol de 2013, i tindran lloc en dijous de 9.30 a 13.30h i de 15.00 a 19.00 hores

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web