ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

II Jornades de divulgació de la recerca en Sociologia: la Sociologia a la Universitat de Barcelona

29 i 30 de novembre El Departament de Sociologia i Anàlisi de les Organitzacions i el Departament de Teoria Sociològica, Filosofia del Dret i Metodologia de les Ciències Socials de la Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona organitzen les II Jornades de Divulgació de la Recerca en Sociologia que se celebraran el 29 i 30 de novembre.
II Jornades de divulgació de la recerca en Sociologia: la Sociologia a la Universitat de Barcelona

El principal objectiu és donar a conèixer i compartir l’activitat investigadora i/o les principals línies d’investigació i recerques recents, en curs o futures, dels diferents membres d’ambdós Departaments, així com també del col·lectiu de joves investigadors/es i doctorands/es. Es pretén, d’aquesta manera, possibilitar l’obertura de nous vincles de treball i enfortir-ne d’existents, creant un espai de diàleg i interacció per poder compartir la recerca en què estan treballant el professorat, el personal investigador, el col·lectiu d’investigadors/es en formació (incloent els becaris/es, els ajudants i la resta d’alumnat del doctorat). L’assistència i participació a les Jornades queda oberta a tothom que tingui interès en el coneixement d’aquesta activitat investigadora en Sociologia.

Es convida a assistir professors/es, investigadors/es en formació,  doctorands/es i alumnes de primer i segon cicle, estiguin o no vinculats a la Universitat de Barcelona. Pot ser una bona ocasió per conèixer recerques acabades o en curs, noves metodologies, noves línies de recerca i sobretot, es una ocasió excel·lent per fer networking.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web