ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

VOLS ESCRIURE PER A LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT? ARA EN FORMAT DIGITAL

El bloc de l'Àmbits ja ha tingut més de 6.500 vistes i més de 2.000 visitants en un més d'existència. Es tracta d'un molt bon aparador per a tots aquells col·legiats i col·legiades que vulgueu escriure un article i donar-vos a conèixer entre els professionals del vostre sector.
VOLS ESCRIURE PER A LA REVISTA ÀMBITS DE POLÍTICA I SOCIETAT? ARA EN FORMAT DIGITAL

Com sabeu, la secció Pàgina d'Actualitat és un espai des d'on com a sociòlegs i politòlegs podeu escriure sobre aquells temes que coneixeu bé: perquè us hi dediqueu professionalment, perquè és la vostra especialitat, perquè esteu realitzant una tesi, etc. La vostra participació és molt important, no només a títol personal per la difusió dels vostres coneixements a través d'aquests articles, sinó també perquè a través d'aquests doneu a conèixer la Sociologia i la Ciència Política a tots els nostres lectors. Es tracta d'un canal més des d'on fer valdre tot el que ambdues disciplines poden aportar al conjunt de la societat.


La versió digital ofereix noves possibilitats que no dóna el paper: els articles podran ser difosos a través de les xarxes socials, compartits, comentats i presents al llarg de molt de temps. És doncs una molt bona oportunitat i un bon aparador per donar-vos a conèixer com a professionals.

Si voleu escriure per l'Àmbits només ens heu d'enviar un correu electrònic explicant-nos la temàtica que voleu tractar i començarem a treballar. Esperem les vostres propostes a ambits@colpis.cat

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web