ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

COM DESTACAR EL VALOR AFEGIT DEL TEU CURRÍCULUM? UNA SESSIÓ PER A TROBAR RESPOSTES!

El Currículum Vitae és una peça clau a l’hora de trobar feina. Tenir un currículum ben pensat i elaborat és una tasca més difícil del que sembla. És important saber destacar el teu avantatge competitiu, reflectir el teu valor afegit i aconseguir despertar l’interès de l’empresa on vols treballar. Per això t’oferim la càpsula d’ocupabilitat ‘Com destacar el teu valor afegit al Currículum Vitae’, on aprendràs què valoren actualment els seleccionadors i com pots tenir més possibilitats per cridar la seva atenció.
COM DESTACAR EL VALOR AFEGIT DEL TEU CURRÍCULUM? UNA SESSIÓ PER A TROBAR RESPOSTES!

Us podeu apuntar a ‘Com destacar el teu valor afegit al Currículum Vitae’ fins el 17 de desembre. Aquesta sessió tindrà lloc el dimecres 19 de desembre, de 17 a 20 hores, al Col·legi, i anirà a càrrec de Carles Polo, expert en assessorament professional a  evoluciona_t.


En els propers mesos seguirem en aquesta línia i tenim previstes altres càpsules, a més d’aquesta inicial, com ara ‘Com destacar el teu valor afegit en 3': la teva síntesi’; ‘Els assoliments no són funcions. Com identificar-los?’; ‘I ara que dic si em pregunten fortaleses i punts de millora?’; ‘L'entrevista per competències: estigues preparat/da!’ i ‘Vols ser part del 65% de les persones que troben feina envers el Mercat Ocult?’
Totes les càpsules tindran un preu especial de 15 euros. Us anirem informant sobre la resta de càpsules properament.

Aquestes accions, seguint amb els nostres tallers ocupacionals, s’emmarquen dins el nostre objectiu de reforç de l’ocupabilitat dels col·legiats i col·legiades.


Per a més informació i inscripcions adreçeu-vos a formacio@colpis.cat

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web