ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

I PREMI BARCELONA A L’EMPRESA INNOVADORA EN CONCILIACIÓ I TEMPS

Fins el 21 de desembre L’Ajuntament de Barcelona a través de la Regidoria de Família, Infància, Usos del Temps i Discapacitats impulsa el I Premi Barcelona “Empresa Innovadora en Mesures de Temps i Conciliació”, que pretén reconèixer les bones pràctiques de les empreses i entitats que afavoreixen la gestió del temps i la conciliació de les persones que treballen en la seva organització.
I PREMI BARCELONA A L’EMPRESA INNOVADORA EN CONCILIACIÓ I TEMPS

Amb aquest premi es pretén:

· Reconèixer públicament la tasca de les empreses i entitats de la ciutat que desenvolupen mesures innovadores en gestió del temps, flexibilitat i equilibri de la vida laboral, familiar i personal.
· Promoure la visibilitat de les empreses compromeses a facilitar l’harmonització del temps en la seva organització, i ajudar així a sensibilitzar la societat en aquesta matèria.
· Contribuir al coneixement i l’intercanvi, generant un banc de bones pràctiques en l’àmbit del temps i la conciliació a les organitzacions.

Poden optar a aquest premi les persones jurídiques de qualsevol activitat o sector que tinguin la seu a l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

El termini de presentació de candidatures finalitza el proper 21 de desembre.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web