ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

NOVA SESSIÓ DEL CICLE 'INTERNATIONAL SOCIOLOGICAL DEBATES SEMINAR AT THE UNIVERSITY OF BARCELONA'

La Facultat d'Economia i Empresa acollirà el proper dimecres 20 de març, a les 17 hores, la cinquena sessió del seminari “International Sociological Debates Seminar at the University of Barcelona (ISDUB)”, amb el qual es vol afavorir el debat científic internacional entre científics socials, des de la perspectiva de la sociologia com a disciplina fonamental per a comprendre els problemes i contribuir a la resolució dels conflictes de la nostra societat. El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya col·labora en la difusió d'aquest seminari. La convidada d'aquesta sessió serà la professora Sonia Arbaci, qui parlarà sobre '(Ethnic) Residential Segregation in European Cities: Are Welfare Regimes Making a Difference?'.
NOVA SESSIÓ DEL CICLE 'INTERNATIONAL SOCIOLOGICAL DEBATES SEMINAR AT THE UNIVERSITY OF BARCELONA'

La Dra. Sonia Arbaci, professora de la Barlett School of Planning de la University College London, té un ampli coneixement sobre la planificació urbana, l’habitatge i les questions socials i urbanes. Ha treballat en diversos països a Europa i als Estats Units com urbanista tant en l’àmbit públic com privat i impartint docència.  Els seus interessos de recerca s’han centrat en l’estudi dels processos urbans i desigualtat urbana (segregació ètnica, habitatge, mobilitat social, gentrificació i polítiques urbanes) amb especial atenció als països de l’Europa del Sud.

EL CICLE ISDUB
Aquesta conferència forma part del cicle International Sociological Debates at the University of Barcelona (ISDUB) organitzat pels grups de recerca consolidats de la UB vinculats a la sociologia.

L’ ISDUB està pensat com un espai de reflexió i debat a partir dels treballs de recerca que presentaran sis destacats investigadors de prestigi internacional, en el context de projectes i línies de recerca en les que cooperen amb els sis grups de recerca de la UB que organitzen aquesta iniciativa i que són el de Benestar, Comunitat i Control Social (COPOLIS), Centre d’Estudis sobre Cultura, Política i Societat (CECUPS), Grup d’Estudis sobre Poder i Privilegi (GEPP), Grup de Gènere, Identitat i Societat (GIS), Grup de Creativitat, Innovació i Transformació Urbana (CRIT) i el Grup de Territori, Població i Ciutadania.

Aquestes són les properes sessions, que tindran lloc sis dimecres a la tarda, de 17 a 19 hores, fins el mes de maig de 2013:

· Sessió 5. Dimecres 20 de març de 2013: Dra. Sonia Arbaci '(Ethnic) Residential Segregation in European Cities: Are Welfare Regimes Making a Difference?', lecturer in Spatial Planning a la Bartlett School of Planning de la University College London (UCL).
·Sessió 6. Dimecres 15 Maig de 2013: Professor John Mohr, University of California (Santa Barbara), 'Systems of meaning and systems of action'.

Podreu seguir totes aquestes conferències a través del compte de Twitter del Col·legi, @ColpisCat, amb l'etiqueta #ISDUB


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web