ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

LA FUNDACIÓ APADO, D'ACCIÓ SOCIAL, CELEBRA EL SEU XXè ANIVERSARI

El 18 de gener, a Sant Boi de Llobregat La Fundació APADO és una entitat sense afany de lucre que proporciona serveis d’atenció particular a persones que es troben en situació de dependència i desenvolupa projectes d’intervenció social adreçats a millorar les condicions de vida dels col·lectius que es troben en risc d’exclusió social. Treballen a Sant Boi de Llobregat i el passat 2012 van complir 20 anys d'acció social.
LA FUNDACIÓ APADO, D'ACCIÓ SOCIAL, CELEBRA EL SEU XXè ANIVERSARI

El proper 18 de gener commemoraran aquest vintè aniversari, en un acte que serà conduït pel periodista Luis del Olmo, i comptaran amb les actuacions de Nuria Martorell (del programa La Voz), el Mago Isaac i la Coral Reinaxença Jove. Assistiran diferents personalitats del nostre país i comptaran amb moltes famílies que han rebut el benefici de l’acció social de la Fundació, així com de totes les institucions i col·laboradors que han fet possible aquests XX anys d’existència. L'acte tindrà lloc al Casal Municipal de Can Massallera a Sant Boi de LLobregat, a les 19 hores.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web