ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

AJUTS A PROJECTES DE RECERCA EN MATÈRIA DE QUALITAT DEMOCRÀTICA

Fins el 31/1/2013 El passat 31 de desembre es van publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya les bases per a la concessió dels ajuts a projectes de recerca en matèria de qualitat democràtica i la convocatòria per a l’any 2013.
AJUTS A PROJECTES DE RECERCA EN MATÈRIA DE QUALITAT DEMOCRÀTICA

Amb un import màxim de 60.000 euros, la convocatòria DEMOC 2013 pretén promoure la innovació i la recerca en matèria de participació ciutadana i qualitat democràtica, i contribuir així a la millora del sistema democràtic, objectiu del Programa d’Innovació i Qualitat Democràtica.

 

L’objecte de la convocatòria és el foment de la recerca sobre diversos temes com ara la relació de la participació ciutadana amb les estructures de poder, les noves tecnologies o la globalització, el govern, els sistemes d’indicadors de la qualitat democràtica o la gestió ciutadana d’espais públics, entre d’altres. 

 

Els ajuts s’adrecen a les universitats que formen part del sistema universitari català i les entitats públiques o privades de Catalunya sense finalitat de lucre que tinguin la recerca com una de les seves activitats principals. El termini per presentar sol·licituds finalitza el proper 31 de gener de 2013.


ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web