ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PREMI JUAN LINZ PER A TESIS DOCTORALS EN CIÈNCIA POLÍTICA

Centro de Estudios Políticos y Constitucionales (CEPC) El Centro de Estudios Políticos y Constitucionals (CEPC) convoca un any més el Premi Juan Linz, el qual s'atorgarà a la millor tesi en la temàtica de Ciència Política, segons el parer del Jurat, que hagi estat presentada per a l'obtenció del grau de doctor entre l'1 d'octubre de 2011 i el 30 de setembre de 2012, llegida i qualificada d'excel·lent "Cum Laude" en qualsevol de les Universitats espanyoles o estrangeres els títols de les quals tinguin reconeixement i validesa immediata en l'ordenament jurídic espanyol.
PREMI JUAN LINZ PER A TESIS DOCTORALS EN CIÈNCIA POLÍTICA

Les tesis doctorals, escrites en qualsevol de les llengües oficials espanyoles o en llengua anglesa, han de ser originals i inèdites i no haver estat premiades amb anterioritat.


La dotació d'aquest premi és de 3.000 euros i el termini per a presentar-se finalitza el pròxim 25 de gener de 2013, a les 14 hores.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web