ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

Convocatòria de beques ‘Ruth Lee Kennedy’ per a dones que vulguin estudiar als Estats Units

Beques Fulbright Oberta la convocatòria de Beques Fulbright: borses de viatge ‘Ruth Lee Kennedy’ per al curs acadèmic 2013-2014. Estan destinades a dones llicenciades o doctorades amb anglès avançat que desitgin ampliar coneixements o investigar en centres d'Estats Units. La dotació de les borses és de 3.000 dòlars (uns 2.300€). Les persones interessades poden presentar instàncies fins al 15 de febrer.
Convocatòria de beques ‘Ruth Lee Kennedy’ per a dones que vulguin estudiar als Estats Units

Les Beques Fulbright han llançat una nova convocatòria, en aquesta ocasió es tracta de les borses de viatge ‘Ruth Lee Kennedy’ per al curs 2013-2014 per a dones que estiguin interessades en investigar o ampliar coneixements sobre qualsevol matèria en centres superiors d'Estats Units.

En concret, estan dirigides a dones amb nacionalitat espanyola o d'un altre membre de la Unió Europea que posseeixin una titulació de llicenciatura o doctorat d'una universitat espanyola i que ho hagin obtingut al juny de 2006 o dates posteriors.

Un altre dels requisits fonamentals per poder optar a les ajudes és posseir coneixements avançats d'anglès, que hauran d'acreditar-se a través dels resultats del TOEFL, amb una puntuació mínima de 100 a l'Internet-based Test, o bé de 600 en el Paper-based Test.

Les persones interessades hauran d'enviar al costat de la instància un projecte d'estudis que vulguin desenvolupar a Estats Units, currículum, certificat acadèmic, dues cartes de referència, carta d'accés al centre nord-americà on es vagin a realitzar els estudis i els resultats del TOEFL.

La durada de les beques no podrà ser inferior als sis mesos en el cas d'estudis de postgrau, ni inferior a tres per a projectes de recerca postdoctoral. Les beques no podran superar els 12 mesos en total i podran gaudir-se entre la tardor de 2013 i el període estival de 2014. La dotació econòmica de cadascuna de les borses de viatge és de 3.000$, és a dir, uns 2.300 euros.

Un comitè estudiarà les sol·licituds rebudes i preseleccionarà a algunes de les aspirants, els qui hauran de presentar-se a una entrevista personal en anglès. D'aquesta manera, les candidates finalistes es presentaran al J. William Fulbright Foreign Scholarship Board d'EUA per a la seva aprovació final.

Les sol·licituds seran admeses fins al 15 de febrer de 2013.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web