ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL CITY TO CITY BARCELONA FAD AWARD 2013

Com cada any des de 2008 el FAD (Foment de les Arts i el Disseny) obre la convocatòria al seu premi City to City Barcelona FAD Award amb l'objectiu d'identificar i reconèixer processos de transformació urbans (la suma d’accions socials, arquitectòniques, urbanístiques, educatives, culturals, o d’altres) que hagin comportat la transformació d’una determinada ciutat en benefici de la seva ciutadania.
OBERTA LA CONVOCATÒRIA DEL CITY TO CITY BARCELONA FAD AWARD 2013

El sistema de presentació de candidatures és participatiu i obert. El premi representa el reconeixement des de Barcelona d’experiències urbanes que hagin tingut lloc en una altra ciutat i recau en els seus impulsors. El FAD anima a tothom qui vulgui participar a votar per la candidatura d'una ciutat que pugui ser mereixedora del premi. Només cal omplir el formulari i introduir la ciutat i el motiu pel qual es creu que pot ser mereixedora de rebre aquest guardó. Ells s'encarregaran de documentar la candidatura i fer la resta de la feina.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web