ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

L'ASSOCIACIÓ CATALUNYA DEMÀ ENTREVISTA LA DEGANA DEL COL·LEGI, ANNA PARÉS

L'Associació Catalunya Demà, creada l'any 2011 amb la voluntat de trobar respostes a les incògnites que presenta una hipotètica Catalunya independent, va entrevistar la degana del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, Anna Parés, per parlar sobre les conseqüències d'assolir un Estat propi.
L'ASSOCIACIÓ CATALUNYA DEMÀ ENTREVISTA LA DEGANA DEL COL·LEGI, ANNA PARÉS

Segons la degana del Col·legi no hi haurà fractura social en aquest nou Estat si hi ha benestar social, econòmic, llibertat democràtica i civisme. Segons Parés, tot i que mai s'assolirà un 100% de vots a favor de la independència, el més important és que hi hagi la voluntat ferma d'assolir l'autodeterminació per part de la majoria del poble català.


La degana va parlar també durant aquesta entrevista sobre el paper dels mitjans de comunicació en el procés independentista, de la postura respecte a aquesta qüestió per part de les persones immigrades que viuen a Catalunya, de la necessitat d'adaptar la democràcia a la nova societat on vivim, més globalitzada i interconnectada, i dels processos d'independència a altres indrets del món, entre d'altres aspectes.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web