ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PREMIS EUROPEUS DEL SECTOR PÚBLIC EPSA

Jornada de presentació de la convocatòria 2013 L'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA) organitza, en col.laboració amb la Comissió Europea, la tercera edició del Premi Europeu del Sector Públic (EPSA). El premi està obert a tots els nivells de l'Administració Pública d'Europa, amb l'objectiu de donar a conèixer experiències innovadores i de valor afegit en la gestió de polítiques i serveis públics.
PREMIS EUROPEUS DEL SECTOR PÚBLIC EPSA

Per a aquesta edició, els sol.licitants poden presentar projectes innovadors en la temàtica Solucions creatives en temps de crisi i en tres categories: europea/nacional, regional i local.


Les propostes hauran de demostrar millores o avantatges en els seus resultats respecte als serveis oferts fins al moment, així com canvis de procés o estructurals quant a models de gestió i/o comunicació i presentar innovacions en els diferents nivells i formes de cooperació i relació amb la ciutadania.


La convocatòria EPSA 2013 www.epsa2013.eu es va obrir el passat 25 de gener de 2013 i les sol.licituds en línia es poden presentar fins al 12 d'abril de 2013.


La jornada de presentació a Catalunya, que organitzen la Diputació de Barcelona, l'Institut Europeu d'Administració Pública (EIPA) i EuropeDirect Barcelona, tractarà sobre les prioritats i característiques de la convocatòria EPSA 2013 i donarà a conèixer experiències guardonades a l'anterior edició EPSA 2011, entre les quals n'hi ha d'ajuntaments de Barcelona, de la Diputació de Barcelona i de la Generalitat de Catalunya. Per inscriure's clickar aquí

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web