ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CICLE DE SEMINARIS ESPECIALITZATS. GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS

Matrícula oberta Encetem un nou cicle de seminaris especialitzats dins el programa formatiu de Gestió de Projectes Europeus, el qual es troba ja en la seva desena edició. Aquests seminaris tindran lloc del 18 de febrer al 18 de març de 2013 i la matrícula per a tots ells ja està oberta.
CICLE DE SEMINARIS ESPECIALITZATS. GESTIÓ DE PROJECTES EUROPEUS

La preparació i la gestió de projectes europeus requereix de professionals altament qualificats que posseeixin un conjunt de coneixements i habilitats especialitzades que permetin elaborar i desenvolupar propostes de qualitat i amb garanties d’èxit.
Amb l’objectiu de millorar les competències d’aquests professionals, el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya presenta aquest cicle de seminaris que es centraran en alguns dels aspectes clau que determinen el bon funcionament d’aquests projectes.

SEMINARI I. EINES PER A MILLORAR LA REDACCIÓ DELS PROJECTES EUROPEUS
L'objectiu és elaborar propostes tècnicament rigoroses, clares i precises que recullin els aspectes que posteriorment s’hauran de traslladar als formularis de les convocatòries. Matrícula fins l'11 de febrer.

SEMINARI II. GESTIÓ FINANCERA DELS PROJECTES EUROPEUS: CONTROL I AUDITORIA
L'objectiu és incorporar bones pràctiques en la gestió econòmica-financera dels projectes que facilitin i agilitzin el procés de control i auditoria que han d’elaborar cadascun dels socis participants. Matrícula fins el 25 de febrer.

SEMINARI III. AVALUACIÓ DE PROJECTES EUROPEUS
L'objectiu és dissenyar i aplicar indicadors que verifiquin la realització, els resultats i l’impacte dels projectes segons el moment en que es consideri necessari efectuar la seva avaluació. Matrícula fins l'11 de març.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
FITXER ADJUNT
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web