ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: LA PRÀCTICA DE LES TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ QUALITATIVES EN CONTEXTOS D'INTERVENCIÓ SOCIAL. MATRÍCULA OBERTA

Us presentem una novetat en el programa formatiu del Col·legi: es tracta del curs 'La pràctica de les tècniques d'investigació qualitatives en contextos d'intervenció social', en el qual planificareu, dissenyareu i aplicareu les tècniques d'investigació qualitatives i participatives en coherència amb un context específic d'intervenció social.
CURS: LA PRÀCTICA DE LES TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ QUALITATIVES EN CONTEXTOS D'INTERVENCIÓ SOCIAL. MATRÍCULA OBERTA

Des de l'àmbit de la intervenció social, la metodologia que s'utilitza habitualment és la IAP (Investigació-Acció-Participació) ja que permet la participació dels propis col·lectius a investigar.

El curs que presentem es fonamenta en aquesta tècnica centrant-se principalment en els aspectes més pràctics i d'aplicació professional. Per una banda, s'oferiran conceptes i eines que facilitaran el desenvolupament d'una intervenció social. I per l'altra, es portaran a terme dinàmiques i anàlisi de casos vinculats al treball comunitari que permetran l’aterratge en el territori i en els diversos àmbits sectorials.


Realitzarem aquest curs del 27 de febrer al 20 de març, tots els dimecres de 18 a 21 hores. Matrícules encara obertes.


Bonifiqueu-vos la vostra formació
Us recordem que des del Col·legi us facilitarem la gestió de la bonificació dels nostres cursos a tots aquells que ho sol·liciteu. Els treballadores i treballadores contractades pel Règim General de la Seguretat Social poden demanar a les empreses el finançament de la seva formació contínua a través de les cotitzacions anuals realitzades per l’empresa a la Seguretat Social en concepte de formació professional. Així, mitjançant la bonificació les empreses hauran de pagar l’import de la matrícula del curs per a cadascun dels treballadors i treballadores. Podeu obtenir més informació sobre aquesta qüestió aquí.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web