ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: INSTRUMENTS PER A LA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA DELS TERRITORIS

MATRÍCULA ENCARA OBERTA Aquest curs es fonamenta en els principis de la planificació estratègica participativa i de la gestió de xarxes d'agents dels territoris.
CURS: INSTRUMENTS PER A LA PLANIFICACIÓ ESTRATÈGICA DELS TERRITORIS

En concret es posarà especial èmfasi en els instruments que permetin posar en marxar el procés d’elaboració d’un pla estratègic i les tècniques i instruments necessaris per portar-lo a terme.

La planificació estratègica és un procés que permet establir escenaris de futur en els territoris i la definició dels mitjans i les accions reals per assolir-los. Aquest procés facilita i impulsa el desenvolupament local dels territoris, i d'aquí la seva importància en el context actual.

El curs tindrà lloc del 19 al 28 de febrer, dimarts i dijous de 18 a 21 hores. Matrícula oberta.

Bonifiqueu-vos la vostra formació
Us recordem que des del Col·legi us facilitarem la gestió de la bonificació dels nostres cursos a tots aquells que ho sol·liciteu. Els treballadores i treballadores contractades pel Règim General de la Seguretat Social poden demanar a les empreses el finançament de la seva formació contínua a través de les cotitzacions anuals realitzades per l’empresa a la Seguretat Social en concepte de formació professional. Així, mitjançant la bonificació les empreses hauran de pagar l’import de la matrícula del curs per a cadascun dels treballadors i treballadores. Podeu obtenir més informació sobre aquesta qüestió aquí.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web