ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

INFORME 'EL RISC DE POBRESA RELACIONAT AMB EL MERCAT DE TREBALL'

CTESC El Consell de Treball Econòmic i Social de Catalunya ha elaborat l'informe 'El risc de pobresa relacionat amb el mercat de treball', en el que s'analitzen les situacions de risc de pobresa com a conseqüència de la relació de les persones amb el mercat de treball, així com els processos a través dels quals s'aconsegueix millorar i, idealment, abandonar la situació de risc.
INFORME 'EL RISC DE POBRESA RELACIONAT AMB EL MERCAT DE TREBALL'

A partir de l'anàlisi efectuada en aquest informe s'elaboren una sèrie de recomanacions consensuades pel Consell per orientar les polítiques públiques en aquest àmbit.

Aquest treball és el resultat de l'interès i la voluntat del CTESC per analitzar les conseqüències que l'augment de la desocupació i la precarietat al mercat laboral estan tenint en moltes llars, des que es va iniciar la crisi econòmica internacional.

El dia 11 de febrer el CTESC organitza una jornada per a la presentació dels resultats i les recomanacions de l'informe. La ponència anirà a càrrec de Carme Borbonés, presidenta de Càritas Catalunya, qui aportarà una visió més vivencial d'aquesta problemàtica. L'acte tindrà lloc al Palau Macaya de Barcelona.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web