ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

CURS: ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES AMB SPSS

Últimes places! Aquest curs es presenta com a segon bloc del curs d’iniciació a l’SPSS (Statistical Product and Service Solutions) i permet aprofundir en alguns procediments d’anàlisi de dades estadístiques.
CURS: ANÀLISI DE DADES ESTADÍSTIQUES AMB SPSS

L’àmplia varietat de procediments disponibles amb el programari, el requeriment d’un coneixement dels conceptes d’estadístics fonamentals que hi ha darrera de cada tècnica o procediment i el temps disponible, motiva que haguem de triar alguns d’ells i plantejar un tractament introductori que doni les bases per a que l’alumnat desenvolupi i ampliï de forma autònoma la seva utilització. L'objectiu d'aquest curs és conèixer els procediments del programari SPSS que permetin el tractament tant bivariable com multivariable de dades estadístiques.


Aquest curs s'impartirà del 4 al 18 de març. Matrícula oberta!


Bonifiqueu-vos la vostra formació
Us recordem que des del Col·legi us facilitarem la gestió de la bonificació dels nostres cursos a tots aquells que ho sol·liciteu. Els treballadores i treballadores contractades pel Règim General de la Seguretat Social poden demanar a les empreses el finançament de la seva formació contínua a través de les cotitzacions anuals realitzades per l’empresa a la Seguretat Social en concepte de formació professional. Així, mitjançant la bonificació les empreses hauran de pagar l’import de la matrícula del curs per a cadascun dels treballadors i treballadores. Podeu obtenir més informació sobre aquesta qüestió aquí.

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web