ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

TENS DUBTES SOBRE COM ENFOCAR LA TEVA CARRERA? AL COL·LEGI T'OFERIM UN SERVEI D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

Des del Col·legi som conscients de la importància d'una bona planificació a l'hora de cercar una nova feina o de canviar-ne l'actual. És per això que oferim un servei d'orientacions laborals totalment gratuït i personalitzat a tots els col·legiats i col·legiades que estiguin interessats en rebre el nostre assessorament.
TENS DUBTES SOBRE COM ENFOCAR LA TEVA CARRERA? AL COL·LEGI T'OFERIM UN SERVEI D'ORIENTACIÓ PROFESSIONAL

Durant l'orientació estudiem el vostre perfil curricular i us assessorem sobre les sortides professionals d'aquell camp cap a on voleu dirigir la vostra carrera professional. Alhora també us orientem sobre com desenvolupar una estratègia de cerca de feina en l’actual context del mercat laboral i sobre quines són les eines i recursos més adients per a que aquesta sigui efectiva.

Es tracta d'un servei totalment exclusiu per als nostres col·legiats i col·legiades que ha comptat sempre amb l'interès i la satisfacció d'aquells qui l'han utilitzat.
 
Si esteu interessats/des en rebre'l només heu de posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu colpis@colpis.cat, adjuntant el vostre CV actualitzat així com una descripció el més definida possible del l’interès de la vostra consulta.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web