ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU EN PERSPECTIVA DE GÈNERE A LES POLÍTIQUES PÚBLIQUES[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

SESSIÓ DE DEBAT SOBRE LA REFORMA DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

Dimecres 20/2, al Col·legi El Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya està present en el Fòrum d’Entitats per la Reforma de l’Administració (FERA), un espai informal de trobada d’entitats de la societat civil catalana que defensen la necessitat d’abordar una reforma de l’administració pública, especialment important en un possible escenari d’Estat propi. És per això que el Col·legi organitza aquest debat, convidant a tots els col·legiats i col·legiades interessats a assistir-hi.
SESSIÓ DE DEBAT SOBRE LA REFORMA DE L'ADMINISTRACIÓ PÚBLICA

El debat tindrà lloc el proper dimecres dia 20 de febrer al Col·legi, i està dirigit únicament a les persones col·legiades. En especial, a aquells que treballen amb les administracions públiques (empleats, càrrecs polítics i consultores) o que hagin reflexionat acadèmicament o tècnicament sobre aquesta qüestió.

Procediment
Tots els assistents rebran, en el moment de la seva inscripció a l'acte, l'esborrany elaborat per la FERA. Sobre aquest document haureu de  marcar amb quines propostes esteu d’acord (en verd), amb quines propostes esteu totalment en desacord (en vermell) i en quines propostes teniu alguna objecció. Un cop fet això, ens retorneu el document per correu electrònic a colpis@colpis.cat, dimarts 19 com a molt tard. 

Estructura de l'acte:
18.30 Salutació de la degana del Col·legi (Anna Parés)
18:45 Introducció i explicació metodològica (Jordi Pacheco)
19:00 Presentació del document de la FERA (Antoni Biarnés)
De 19.30 a 21:00h Debat estructurat (conduït per Jordi Pacheco i Sònia Pereda)

Què és el Fòrum d'Entitats per la Reforma de l'Administració?
Aquest Fòrum està constituït per entitats amb visions diverses sobre el rol i el funcionament que han de tenir les administracions públiques com són: l’Associació Catalana de Gestió Pública (ACGP), l’Associació de Tècnics d’Administració de la Generalitat de Catalunya (ATAGEC), la Cambra de Comerç de Barcelona, la CECOT, el Centre Sector Públic-Sector Privat de l’IESE, el Cercle d’Economia, el Club de Direcció Pública ESADE Alumni, el Col·legi d’Economistes de Catalunya, la Comissió d’administracions públiques del Col·legi Oficial d’Enginyers Industrials de Catalunya, la Taula del Tercer Sector i el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya.

Les persones interessades en inscriure's en aquest debat han de fer-ho a través del correu electrònic colpis@colpis.cat, indicant nom i cognoms i motivació del seu interès per aquest acte.

Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web