ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

PREMI ASPÀSIA EN DEFENSA DE L’EQUITAT DE GÈNERE

Xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social La xarxa de Dones Directives i Professionals de l’Acció Social (DDiPAS, impulsada per ECAS) i l’Observatori del Tercer Sector convoquen la primera edició del Premi ASPÀSIA en defensa de l’equitat de gènere.
PREMI ASPÀSIA EN DEFENSA DE L’EQUITAT DE GÈNERE

El guardó neix amb l’objectiu de reconèixer la trajectòria vital i professional de persones que, amb les seves iniciatives i accions, hagin afavorit l’equitat de gènere i hagin treballat en defensa de l’apoderament de les dones. El premi valorarà el compromís i el treball realitzat des de la praxi, la reflexió i/o la recerca, així com l’impacte social de les actuacions realitzades. Els moviments associatius i les organitzacions socials han estat espais naturals de participació en el desenvolupament d’aquestes trajectòries destacades.


El període de presentació de candidatures finalitza el dia 28 de febrer (inclòs) i el premi es concedirà en el marc de la 1a Jornada DDiPAS, que se celebrarà al mes de març d’aquest any.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web