ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CONVOCATÒRIA CYTED RECERCA 2013: XARXES TEMÀTIQUES

Ciencia y Tecnología para el Desarrollo (CYTED) convoca, dins el Programa Iberoamericà de Ciència i Tecnologia per al Desenvolupament, ajuts destinats a investigadors en àrees com Ciències Socials i Jurídiques, entre d'altres.
CONVOCATÒRIA CYTED RECERCA 2013: XARXES TEMÀTIQUES

Les Xarxes Temàtiques (RT) tenen com a objectiu principal l'intercanvi de coneixements entre grups de recerca i la potenciació de la cooperació com a mètode de treball en una temàtica científica o tecnològica determinada, amb la finalitat d'incrementar la seva visibilitat a la Regió Iberoamericana. El seu objectiu és crear un marc cooperatiu de treball que faciliti que puguin sorgir noves activitats: noves Xarxes Temàtiques en temes d'interès per a la Regió, Projectes Consorciats, Accions Transversals, Accions de Transferència de Tecnologia, Projectes d'Innovació IBEROEKA i/o qualssevol altra activitat relacionada amb la R+D+I.


Les Línies de Recerca Obertes per a la Convocatòria 2013 d'Accions Científico-Tecnològiques del Programa CYTED són agroalimentació, salut, promoció del desenvolupament industrial, desenvolupament sostenible, canvi social, ecosistemes, tecnologia de la informació i comunicacions, ciència i societat i energia.


El termini per a presentar sol·licituds per a aquests ajuts és el 4 d'abril.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web