ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

ANNA PARÉS PARLA SOBRE LA CONSULTA CATALANA A EL PUNT AVUI

La degana del Col·legi, Anna Parés, va parlar amb el diari El Punt Avui, juntament amb altres politòlegs i sociòlegs, per donar la seva opinió sobre com pot influir el referèndum a Escòcia en la consulta a Catalunya.
ANNA PARÉS PARLA SOBRE LA CONSULTA CATALANA A EL PUNT AVUI

Segons Anna Parés la celebració primer del referèndum escocès, que té el reconeixement internacional, 'ens enfortirà, de cara a la Unió Europea i el món, perquè la nostra ja no serà la primera experiència'. En qualsevol cas, la degana del Col·legi opina que el procés català 'ha de ser totalment independent del que facin allà' i assumeix que un no majoritari com el que s'ensuma a Escòcia podria desinflar el souflé independentista entre la societat civil catalana.

 

A l'article, titulat 'La línia escocesa', es recullen també les opinions d'experts com el catedràtic de Ciència Política de la Pompeu Fabra, Ferran Requejo; el sociòleg i professor de la Universitat Abat Oliba CEU, Jordi Sauret, i Marina Subirats, catedràtica emèrita de Sociologia de la Universitat Autònoma de Barcelona.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web