ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
POSTGRAU D'ESPECIALITZACIÓ EN ANALÍTICA DE DADES I PROGRAMACIÓ APLICADA[+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA
MÚTUA GENERAL DE CATALUNYA [+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies del col·legi

EL COL·LEGI, A LA PRESENTACIÓ DEL PLA D'INCLUSIÓ SOCIAL DE BARCELONA 2012-15

El passat 3 d'abril el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya va ser una de les entitats que, juntament amb altres agents socials participants a l'Acord Ciutadà per a una Barcelona Inclusiva, van presentar el Pla d'Inclusió Social de Barcelona 2012-2015 i l’Inici de l’Estratègia Compartida amb el Tercer Sector d'Acció Social. En representació del Col·legi va assitir la Sra. Anna Parés, degana. En l'acte van intervenir l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias, la Quarta Tinent d'Alcalde, Maite Fandos i la presidenta de la Taula del Tercer Sector, Àngels Guiteras.
EL COL·LEGI, A LA PRESENTACIÓ DEL PLA D'INCLUSIÓ SOCIAL DE BARCELONA 2012-15

El Pla estableix uns objectius i programes que articulen tots els recursos públics i d'iniciativa social i voluntària per donar una resposta més àmplia i eficaç a les necessitats socials de la ciutadania.


El Consell de Govern de l’Acord Ciutadà va considerar molt important reunir en aquest acte a les entitats i persones amb més representació en la Barcelona Social, per donar un missatge clar a la ciutadania d'unió d'esforços i recursos per fer front amb més contundència a l’adversitat que suposa l’actual crisi social.

 

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web