ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

CASB FELLOWS PROGRAM 2013-2014 : AJUTS PER A ESTADES DE RECERCA A UNIVERSITATS DELS ESTATS UNITS

Consortium for Advanced Studies in Barcelona (CASB) convoca aquests ajuts adreçats a recents doctorats per a estades de recerca a universitats dels Estats Units.
CASB FELLOWS PROGRAM 2013-2014 : AJUTS PER A ESTADES DE RECERCA A UNIVERSITATS DELS ESTATS UNITS

El programa CASB Fellows és una iniciativa de col·laboració entre el Consortium for Advanced Studies in Barcelona i el Grup de Barcelona (BG), que promou la cooperació investigadora i l'establiment de noves fórmules de col·laboració professional. El programa proporciona beques de mobilitat transnacional de formació avançada en tots els camps de recerca de les universitats participants. El programa està adreçat als nous doctors de les universitats Autònoma de Barcelona, Universitat de Barcelona, Universitat Politècnica de Catalunya i Pompeu Fabra per realitzar investigacions post-doctorals als Estats Units. Els següents membres de ple dret del CASB són les institucions receptores dels investigadors: Brown University, The University of Chicago, Stanford University, Columbia University i Northwestern University.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web