ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

L'ORGANITZACIÓ DEL X FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA BUSCA VOLUNTARIS

La desena edició del Festival de Cinema i Drets Humans de Barcelona tindrà lloc enguany entre el 16 i el 26 de maig al cinemes Girona. Es necessiten voluntaris i voluntàries!
L'ORGANITZACIÓ DEL X FESTIVAL DE CINEMA I DRETS HUMANS DE BARCELONA BUSCA VOLUNTARIS

L'organització del Festival ha demanat la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya per contactar amb persones que vulguin fer de voluntàries en aquesta nova edició, per realitzar tasques d'informació i d'atenció al públic durant les projeccions.

Les sol·licituds de les persones interessades en ser voluntàries es fa a través del correu electrònic voluntarios@festivaldecineyderechoshumanos.com

 

EL FESTIVAL
El Festival de Cinema i Drets Humans, amb 10 anys d’història, té com a seu central la ciutat de Barcelona i també té seus a París i a Nova York. Es tracta d'un certamen àmpliament consolidat a nivell internacional.

Dirigit per Toni Navarro i organitzat per La Mirada Descoberta, el Festival és fidel a un doble compromís: potenciar el respecte per la Declaració Universal dels Drets Humans, i la cerca col·lectiva d’una humanitat sostenible.

El Festival és obert als gèneres de ficció, animació i documental,  en concurrència competitiva, dins de dues seccions oficials: la secció oficial de llargmetratges i la secció oficial de curtmetratges.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web