ÀREA COL·LEGIATS/DES: accedir
COM COL·LEGIAR-SE
MÀSTER METRÒPOLI EN ESTUDIS URBANS I METROPOLITANS [+]
COLPIS CATALUNYA
L'INFOCOLPIS
Envia'ns el teu correu electrònic si vols rebre el butlletí del Col·legi.
He llegit i accepto la política de privacitat, l'avís legal i l'enviament de l'InfocolpisRECOMANEM
[+]
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA)
MÀSTER EN TÈCNIQUES D'INVESTIGACIÓ SOCIAL APLICADA (TISA) [+]

Notícies externes

4a SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL A CATALUNYA

Del 12 al 15 de juny Aquest any tindrà lloc la 4a Setmana de la Responsabilitat Social a Catalunya, que enguany se celebrarà del 12 al 15 de juny.
4a SETMANA DE LA RESPONSABILITAT SOCIAL A CATALUNYA

L’objectiu d’aquest esdeveniment és la conscienciació general envers la responsabilitat social a l’empresa, el consum responsable i el respecte al medi ambient. És un lloc de trobada on diferents actors relacionats amb la responsabilitat social puguin trobar-se, millorar la seva visualització i mostrar les seves bones pràctiques en RSE.

El programa inclou diverses activitats, tant per a empresaris com per a ciutadans, i una fira de bones pràctiques on qualsevol entitat interessada en compartir experiències, recursos i fomentar el networking podrà participar-hi.

La Secretaria de l’Agenda 21, de la qual el Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya n'és signant, participarà a la fira donant a conèixer les línies d’acció del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat que fan referència a la responsabilitat social.


La participació tant en les activitats com en la fira és gratuïta, però cal inscripció prèvia.

 

ENLLAÇ D'INTERÈS
Roger de Llúria, 155-157, entresòl 1a | 08037 Barcelona | T: 932 414 122 | F: 932 002 209 | A/E: colpis@colpis.cat | Avís Legal |  Disseny web